Навчання у школах Житомира через грип призупинили до 13 лютого

Навчання у школах Житомира через грип призупинили до 13 лютого

Укрінформ
З огляду на те, що рівень захворюваності населення Житомира на грип і ГРВІ залишається високим, навчально-виховний процес у школах міста рекомендовано призупинити до 13 лютого.

Про це повідомляє офіційний сайт Житомирської міськради.

"Міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала призупинити навчально-виховний процес у школах міста до 13 лютого", - зазначається у повідомленні.

За  інформацією начальника Житомирського міськрайонного управління ГУ Держсанепідслужби у Житомирській області Олександра Шпити, "рівень захворюваності населення Житомира на грип/ ГРВІ упродовж 5-го тижня 2016 року порівняно з 4-им дещо знизився. Показник захворюваності становить 90,9 при розрахунковому пороговому - 118,3 на 10 тисяч населення. На 5-му тижні поточного року зареєстровано по місту Житомиру 2442 випадки захворювання на ГРВІ, в тому числі 351 – на грип".

Шпита також зазначив, що рівень захворюваності серед дорослого населення знизився на 4,8%, серед учнів загальноосвітніх шкіл - зріс на 10,2%.

У місті обмежено проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів. Продовжено і виконання усіх протиепідемічних заходів у лікувально-профілактичних, навчальних, культурних, спортивних і розважальних закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-