Біля

Біля "Привоза" стріляли: четверо поранених

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси розслідують обставини перестрілки в ніч на 4 лютого поблизу залізничного вокзалу, на Старосінній площі (зі сторони автостанції «Привоз»), під час якої зазнали поранень з вогнепальної зброї четверо працівників охоронного агентства.

Про це у четвер повідомили Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Близько півночі в чергову частину відділу поліції надійшло повідомлення про збройний напад на охоронців приватного агентства. Після прибуття правоохоронців на місце події з'ясувалось, що чотирьох працівників охоронного агентства біля магазину «Конфіскат» обстріляли невідомі. Охоронці, які відстрілювались з табельної травматичної зброї, отримали поранення ніг і живота. Постраждалих доставили в лікарню, де їх вночі прооперували", - зазначили в поліції.

З місця події вилучено чотири гільзи калібру 9 мм і сім гільз 7,62 мм. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять першочергові слідчі заходи для з'ясування всіх обставин події та встановлення осіб, причетних до злочину, додали в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-