На кордоні з РФ обладнали вже 230 км протитанкових ровів

На кордоні з РФ обладнали вже 230 км протитанкових ровів

Укрінформ
На українсько-російському кордоні в 2015 році у Чернігівській та Харківській областях обладнано протитанкові рови протяжністю 230 км.

Про це йдеться у звіті Кабінету Міністрів України, опублікованому на Урядовому порталі.

"Облаштування українсько-російського кордону в 2015 році проводилися в Чернігівській та Харківській областях. Тут обладнано протитанкові рови протяжністю 230 км, металевий загороджувальний паркан – 72 км, рокадні дороги – 115 км, облаштовано дев`ять вогневі позиції на 10 осіб; п`ять опорних пунктів; встановлено 32 спостережні вежі; розгорнуто сім нових підрозділів; придбано чотири бойові модулі на базі легкоброньованої платформи “Тритон”, - йдеться у повідомленні.

Також було розгорнуто систему оптико-електронного спостереження в Дергачівському районі Харківської області, яка складається з сенсорної та мультиспектральної оптичної підсистеми а також цифрових керованих відеокамер з інфрачервоним підсвічуванням.

"На виконання робіт з державного бюджету отримано 400 млн. гривень. Кошти освоєно повністю", - зазначили у звіті.

Як раніше повідомляло агентство, у 2015 році розпочато виконання Плану заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону та територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції та Автономної Республіки Крим Тут передбачено створення комплексу інженерних та фортифікаційних споруд, які дозволять створити автоматизовану систему охорони державного кордону.

Фото: mediaport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-