Пожежа в ужгородському торгівельному центрі: збитків -

Пожежа в ужгородському торгівельному центрі: збитків - "на мільярди"

Фото
Укрінформ
Пожежу в ужгородському торговельному центрі «Універмаг Україна» ліквідували. Постраждалих немає. Офіційна причина пожежі - самозагорання.

Про це інформує прес-служба УДСНС України в Закарпатській області.

"На місці події працювали 12 одиниць техніки й 73 чоловіка особового складу. Пожежу повністю ліквідовано. На щастя, обійшлося без травмованих і загиблих", - йдеться в повідомленні. 

Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Попередня офіційна версія - самозагорання.

Завдані стихією збитки поки що встановлюються, оскільки вогонь знищив побутові товари, торгове обладнання, комп’ютерну й побутову техніку, підвісну гіпсокартонну стелю, освітлення, систему вентиляції та кондиціювання на площі 1000 кв. м, а також пошкодив скляні вітрини, вікна, двері й зовнішні конструкції стін, повідомляють в УДСНС України у Закарпатській області.

Власників магазинів, які торгували на території ТЦ "Україна", запустили в приміщення. За словами очевидців, вони констатували, що пожежою було знищено весь товар та приміщення. За попередніми підрахунками, пожежа принесли збитків на мільярди гривень. Але ніхто з підприємців застрахований не був, тому гроші ніхто не поверне.

Неофіційно підприємці, котрі працюють в універмазі "Україна", говорять, що причиною міг бути підпал. Його бізнесмени пов'язують із потенційним будівництвом, що має розпчатися  поруч з універмагом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-