АТО: Все більше обстрілів,

АТО: Все більше обстрілів, "снайперська війна" та бойове зіткнення

Карта
Укрінформ
У четвер обстановка на сході України дещо загострилася. Противник збільшив кількість обстрілів та став частіше застосовувати важке озброєння – міномети та бронетехніку. Також триває "снайперська війна".

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словам, на Луганському напрямку бойовики здійснили один постріл з ПТКР - це сталося у Слов’яносербському районі.

Стосовно Донецького напрямку Лисенко повідомив: "Противник порушував режим тиші по всьому фронту. Зокрема, важке озброєння ворог застосовував на Світлодарській дузі та в районі Горлівки. Переважна частина обстрілів НЗФ була прицільною. Натомість в районі Донецького аеропорту (від Авдіївки до Пісок) бойовики зменшили кількість провокацій та не застосовували важке озброєння".

На Маріупольському напрямку терористи зосередили активність поблизу Красногорівки та Мар’їнки. "Зокрема, там тричі бойовики застосували 82-мм міномети, двічі – 120-мм міномети та 1 раз – обстріляли наші позиції з БМП. Також активно працюють ворожі снайпери, які засіли на околицях Донецька (в сел. Трудовське)", - доповів Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-