Поліцію Миколаєва звинуватили у крадіжці газу

Поліцію Миколаєва звинуватили у крадіжці газу

Укрінформ
Новостворена патрульна поліція Миколаєва залишилися без тепла – приміщення, де вона базується, відключили від газопостачання за несплату і відсутність договору.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила керівник прес-служби ПАТ «Миколаївгаз» Еліна Луцкевич.

«Приміщення колишньої ДАІ, де нині базується патрульна поліція Миколаєва, відключили від газопостачання через відсутність договору. Також вони заборгували за газ, який їм надається з листопада. Фактично, це крадіжка газу», - сказала Луцкевич.

За її словами, керівництво поліції посилається то на відсутність статутних документів, що знаходяться в Києві, то на інші причини. У результаті договір так і не був укладений.

А за існуючими правилами, газопостачальним організаціям заборонено постачати газ без договору - це прирівнюється до крадіжки. Крім того, в результаті несплати утворилася велика заборгованість.

Нагадаємо, що нова патрульна поліція у кількості 484 осіб працює у Миколаєві з грудня 2015 року. Присутня на прийнятті присяги голова Нацполіції України Хатія Деконаїдзе запевнила, що патрульні матимуть все необхідне для нормальної роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-