У Києві затримали винуватця ДТП, який порізав жінку

У Києві затримали винуватця ДТП, який порізав жінку

Відео
Укрінформ
У столиці затримали чоловіка, який спочатку протаранив авто, а потім завдав жінці-водію ножові поранення.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в м.Києві.

"Потерпілу без свідомості доставили у лікарню, їй надали необхідну медичну допомогу. Дії зловмисника кваліфіковані як замах на вбивство. Подія сталася в Дніпровському районі столиці. Чоловік спочатку протаранив автомобіль, за кермом якого перебувала жінка, а потім кілька разів вдарив її ножем у живіт", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисник намагався втекти. Однак, завдяки небайдужості свідків та очевидців, чоловіка затримав наряд поліції охорони. Жінку прооперували, зараз вона перебуває у стабільно важкому стані. Лікарі поки не дозволяють проводити із нею слідчі дії.

Чоловіка, який вів себе агресивно, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Призначено ряд експертиз, зокрема щодо визначення ступеню алкогольного і наркотичного сп’яніння, а також встановлення стану його психічного здоров’я.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу. Вирішується питання про його арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-