Масова бійка на Полтавщині: поліція застосувала зброю

Масова бійка на Полтавщині: поліція застосувала зброю

Укрінформ
В одному з кафе міста Лубнів сталася масова бійка за участю 15-20 чоловіків. Для припинення масової бійки правоохоронці Полтавщини застосували вогнепальну зброю.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП України в Полтавській області.

"Близько 00.30 27 січня працівники розважального закладу натиснули тривожну кнопку, і до кафе приїхав наряд поліції охорони. Працівники поліції намагалися припинити протиправні дії, однак група невідомих осіб у кількості 15-20 осіб вчинили напад на правоохоронців. Молодики із застосуванням фізичної сили намагалися заволодіти табельною вогнепальною зброєю поліцейських", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, для припинення правопорушень працівники поліції змушені були застосувати зброю, здійснивши кілька попереджувальних пострілів. Після цього агресивні молодики втекли з місця події.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Працівникам поліції надається медична допомога. Оперативники встановлюють коло осіб, які були учасниками бійки та завдали правоохоронцям тілесних ушкоджень.

Чинне законодавство передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі терміном до п'яти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-