Терористи винесли за Раївку заборонені «Гвоздики»

Терористи винесли за Раївку заборонені «Гвоздики»

Укрінформ
На Луганському напрямку продовжується посилення формувань російсько-терористичних військ. У Донецьку зафіксовані 4 танки в насадженнях.

Про це пише координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

«На південь від н.п. Весела Гора зафіксовані розгорнуті позиції мотострілецької роти з бронетехнікою (6-8 одиниць бронетехніки, БМП-2, БМП-1). В цілому між Крутою Горою і Веселою Горою бойовики розгорнули не менше посиленого батальйону, з винесеними за Раївку позиціями артилерії – не менш як 8 од. 122-мм САУ 2С1 «Гвоздика», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що посилюються терористи в районі Бахмутської траси навпроти Кіровська – з боку Ірміного перекинута бронегруппа (4 од. МТ-ЛБ (1 подовжена), 2 од. БРМ-1К, 1 од. БМП-2 та 2 од. БТР-80), а також 3 вантажівки з живою силою.

Тимчук повідомляє, що на південь від Донецька, на ділянці від Мар'їнки до Докучаєвська, фіксується перекидання додаткових сил і засобів, вкл. танки (останніми посилюються опорні пункти противника на даній ділянці).

«Супротивник проводить перегрупування в районі н. п. Моспине. Після перекидання на Горлівку раніше зосередженої тут мотострілецької роти (9 одиниць БМП-1,2, кілька МТ-ЛБ і БРМ-1К), зазначається також різке зниження чисельності танків в даному районі – з танкового батальйону терористів (24 танки), раніше зосереджених у даному районі, залишилося близько 6 машин», - пише «ІС».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-