Мешканці Донбасу намагалися незаконно потрапити до ЄС

Мешканці Донбасу намагалися незаконно потрапити до ЄС

Укрінформ
Українські та польські прикордонники у результаті спільних дій затримали трьох чоловіків, які в обхід пункту пропуску незаконним шляхом намагалися дістатися до однієї з країн ЄС.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Прикордонники відділу "Смільниця", що охороняє гірську ділянку державного кордону на Львівщині, під час перевірки контролюючих засобів на кордоні виявили на снігу сліди декількох людей, що вели в бік Польщі. Зважаючи на те, що сліди ще не були заметені хуртовиною та ймовірно порушники не встигли далеко втекти, прикордонники розпочали переслідування невідомих", - йдеться у повідомленні.

Про можливе порушення кордону також негайно були поінформовані польські колеги. Невдовзі українські прикордонники дійшли до кордону, а за лічені хвилини польські прикордонники повідомили, що затримали "утікачів" на вказаному напрямку. Розрахунок порушників на сильний снігопад та темний час доби себе не виправдав.

Як з'ясувалося, затримані є громадянами України, жителями міста Красноармійськ Донецької області. Вони мали на меті дістатися Євросоюзу, зокрема Франції, однак, не маючи відповідних дозвільних документів, чоловіки вирішили подорожувати в обхід законодавства та пунктів пропуску.

Про факт їх затримання прикордонники повідомили працівників Нацполіції та СБУ, а за порушення державного кордону України склали відповідні адміністративно-процесуальні документи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-