У Кіровограді торговцям гранатами «світить» до 7 років

У Кіровограді торговцям гранатами «світить» до 7 років

Укрінформ
У Кіровограді правоохоронці затримали жителя одного із сіл області, який ніс на продаж дві гранати. Вдома у його спільника вилучено ще кілька гранат і патрони.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Кіровоградській області.

«Одного із чоловіків оперативники зупинили на території одного з парків Кіровограда. У кишені його куртки правоохоронці виявили 2 предмети, схожі на гранати Ф-1 та РГД-5. Решту арсеналу знайдено вже у домоволодінні іншого громадянина», - йдеться у повідомленні.

У поліції поінформували, що двоє спільників, 27 і 29 років, зберігали ще п'ять гранат, 30 набоїв калібру 5,45 та магазин до автомата Калашникова.

«Клієнтів чоловіки шукали через своїх знайомих і розраховували, що зможуть продати небезпечний «товар» за досить вигідною ціною. За все громадяни сподівалися отримати більше 15 тисяч гривень», - розповів заступник начальника ГУ НП в Кіровоградській області - начальник кримінальної поліції Олександр Скляревський.

Наразі відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-