Суд продовжив арешт обвинуваченим у теракті біля харківського Палацу спорту

Суд продовжив арешт обвинуваченим у теракті біля харківського Палацу спорту

Укрінформ
Фрунзенський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід для звинувачених у справі про вибух біля Палацу спорту на два місяці.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Суд вже вивчив 5 томів кримінального провадження, залишилося ще 7. Крім того, підозрюваним продовжено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів", - зазначила Дубовик.

За її словами, наступне засідання суду відбудеться 26 січня.

Як повідомляло агентство, 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту в Харкові під час формування колони для проведення ходи з нагоди річниці перемоги Революції Гідності стався вибух. У результаті теракту на місці загинули двоє людей, поранені 11 осіб. Згодом ще двоє поранених померли у лікарні.

26 лютого співробітники СБУ у Харківській області затримали трьох жителів області за підозрою у скоєнні теракту 22 лютого й незаконному поводженні зі зброєю. Їм загрожує довічний термін. Цивільні позови від потерпілих - на загальну суму 3,5 млн грн

Слідство довело, що керовану міну біля Палацу спорту заклав і привів у дію обвинувачений Володимир Дворников, у минулому співробітник "Беркута", а двоє інших - Віктор Тетюцький і Сергій Башликов - були його співучасниками.

24 липня суд відмовив трьом обвинуваченим у відводі прокурора, а одному з адвокатів - у відводі всієї колегії суддів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-