На Одещині автівки доводиться викопувати з-під заметів

На Одещині автівки доводиться викопувати з-під заметів

Укрінформ
На Одещині рятувальники продовжують відкопувати автомобілі з-під снігових заметів. Наразі повідомлень про загиблих немає.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Одеській області.

"07 січня о 17:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що  в смт. Любашівка  Любашівського району потрібна допомога для вилученню автомобілів зі снігового замету.  О 17:50 до місця виклику прибуло пожежно-рятувальне відділення ДПРЧ-28. Було встановлено, що два великовантажних автомобіля, які слідували з м. Кіровограда та с. Гаврошина Київської області застрягли у сніговому заметі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з-під замету вдалося врятувати 2 людини, загиблих немає. За допомогою лебідки вантажні автомобілі було витягнуто зі снігового замету на проїжджу частину дороги. 

Крім того, рятувальникам довелося витягати автомобіль "ВАЗ-2106" на автошляху Балта - Котовськ в Балтському районі Одеської області.

"07 січня о 19:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Балта - Котовськ на 15 км,  Балтського району потрібна допомога по вилученню легкового автомобіля зі снігового замету.  О 19:49 до місця виклику  прибуло пожежно-рятувальне відділення ДПРЧ-12.  За допомогою лебідки автомобіль "ВАЗ-2106 " було витягнуто зі снігового замету. Загиблих та постраждалих немає. Врятовано 3 особи", - повідомляє прес-служба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-