У Кличка розповіли, на скільки вже оштрафували комунальників за неприбраний сніг

У Кличка розповіли, на скільки вже оштрафували комунальників за неприбраний сніг

Укрінформ
У Кличка стверджують, що з початку снігопадів в столиці оштрафовано вже 45 підприємств на загальну суму 80 тисяч гривень

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Міські та районні інспектори наразі підвищену увагу приділяють прибиранню міста від снігу, особливо місцям, де потенційно можуть травмуватися громадяни. Це прибудинкові території, сходи підземних пішохідних переходів та сходи на прибудинкових територіях, входи до станцій метро тощо", - розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час засідання штабу з оперативних питань опалювального сезону в Києві.

Він також доручив посилити роботу з приватними підприємцями та орендарями, які повинні вчасно проводити очищення території від снігу та льоду. Якщо така робота не проводиться, складається адміністративний протокол. Загалом вже оштрафовано 45 підприємств, які мають сплатити до бюджету міста майже 80 тисяч гривень.

"Одним із головних інструментів у роботі інспекторів є карта балансової приналежності території. На карті вказані організації, закріплені за певними територіями, особи, що несуть персональну відповідальність за прибирання, та їх контакт", - розповів Пантелеєв.

Він також наголосив, що балансоутримувачі несуть кримінальну відповідальність, якщо через нечищені тротуари пішоходи зазнали травмувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-