Київ від снігу чистять 257 одиниць техніки

Київ від снігу чистять 257 одиниць техніки

Укрінформ
З метою запобігання налипання снігу та обледеніння доріг і тротуарів у столиці працює 257 одиниць спеціальної техніки.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"За інформацією КК «Київавтодор», з метою запобігання налипання снігу та обледеніння доріг і тротуарів наразі у столиці працює 257 одиниць спеціальної техніки підприємств корпорації та 48 бригад із ручного прибирання", - йдеться у повідомленні.

Крім того, для прибирання снігу задіяні 152 одиниці техніки та 4745 працівників житлово-експлуатаційних дільниць райдержадміністрацій. 

У мерії зазначили, що з 3:00 5 січня у Києві працювали 244 одиниці спецтехніки підприємств «Київавтодору», у тому числі 100 солерозкидувачів, 84 снігоочисні машини та 45 тракторів зі спеціальним обладнанням та інша техніка. До початку інтенсивного руху транспорту на дорогах столиці всі вулиці магістрального значення, мости та шляхопроводи, спуски та підйоми, а також вулиці, по яких рухається громадський транспорт, були оброблені посипальними матеріалами та реагентами.

Також у понеділок працювала 21 бригада з ручного прибирання, яка очищала від снігу та обробляла протиожеледними матеріалами підходи до станцій метрополітену, підземні та наземні пішохідні переходи, зупинки громадського транспорту та тротуари, що знаходяться на балансі підприємств КК «Київавтодор». Крім того, для очищення від снігу тротуарів були задіяні нові спеціальні машини «Bucher», які корпорація закупила наприкінці минулого року.

Наразі дорожники та працівники ЖЕДів столиці продовжують роботи із зимового утримання вулично-дорожньої мережі столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-