У Криму у святвечір горять підстанції й електропроводи

У Криму у святвечір горять підстанції й електропроводи

Укрінформ
З населених пунктів Криму продовжує надходити інформація про аварії на трансформаторних підстанціях і лініях електропередач, у результаті без електроенергії залишаються житлові райони.

Як передає Крим.Реалії, в Ялті через аварії на трансформаторних підстанціях знеструмлено будинки по вул. Будівельників і Українській.

В Армянську через аварійне відключення трансформаторної підстанції обмежене енергопостачання в селі Суворове.

У Керчі ж вийшли з ладу відразу три високовольтні лінії, в результаті без електропостачання залишилися будинки по вул. Пушкіна і Колгоспній.

Нагадаємо, 30 грудня у Крим перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження, ймовірно, в результаті вибуху, електроопори в Херсонській області. Зараз ЛЕП, якою передавалося в Крим до 250 мегават, відновлена, проте електроенергія у Крим не подається, оскільки закінчилася дія контракту з постачання електрики на півострів.

Зараз анексований Росією Крим забезпечується за рахунок власної генерації, генераторних установок з Росії та енергомостом з Кубані. Багато жителів скаржаться на несправедливий розподіл електроенергії по регіонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-