У жителів окупованої Макіївки пропав газ, батареї холодні

У жителів окупованої Макіївки пропав газ, батареї холодні

Укрінформ
У Донецькій області у жителів окупованої Макіївки у газових конфорках пропав газ, батареї в будинках зараз холодні, а на вулиці до 20 градусів морозу.

Про це у неділю кореспонденту Укрінформ повідомили жителі Червоногвардейського, Кіровського, Центрально-міського районів міста.

"У нас в центрі Макіївки вже у багатьох будинках немає газу, у Макіївці-західній, на Гвардейці, у селищі Шлях Ілліча, у Макіївці-Капітальній теж  газу немає.   Батареї цілком холодні, і всі занепокоєні, що буде з   трубами, з опаленням в цьому випадку", - кажуть мешканці багатоповерхівок.

Вони нарікають на те, що через відсутність газу у побутових печах не можуть обігріти квартири навіть за допомогою газових духовок.

Жителі приватних будинків теж занепокоєні відсутністю газу. "У нас приватний сектор, опалення від газового котла, адже немає газу - немає й опалення. Або треба все зливати, або можуть потріскати труби. Мороз на вулиці 20 градусів. Додзвонитися у міськгаз поки що не можемо", - пожалілися мешканці Макіївки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-