Бойовики стягують танки і

Бойовики стягують танки і "Гради" під Маріуполь - штаб

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська стягують до лінії розмежування на Маріупольському напрямку танки та іншу бронетехніку. Також помічено РСЗВ БМ-21 "Град" поблизу Саханки.

Про це інформує прес-центр АТО

"За найостаннішою інформацією, ворог нарощує присутність поблизу лінії розмежування сторін на Маріупольському напрямку озброєння, застосування якого заборонено Мінськими домовленостями. Зокрема, принаймні один танк зафіксовано на західній околиці Комінтернового, чотири танки - північно-західніше околиці Заїченко. Також є інформація про наявність у розпорядженні бойовиків РСЗВ БМ-21 "Град" в районі за н.п. Саханка", - йдеться у повідомленні.

Водночас наголошується, що керівництвом АТО та підрозділів, які несуть службу на Маріупольському напрямку, "вжиті усі заходи щодо недопущення ескалації конфлікту та оперативного реагування на можливу агресію з боку незаконних збройних формувань".

"Вздовж усієї лінії розмежування сторін у підрозділів сил АТО достатньо сил та засобів для ефективного виконання завдань за призначенням", - запевнили у штабі.

Як відомо, сьогодні російсько-окупаційні війська зайняли населений пункт Комінтернове, яке знаходиться у "сірій зоні" на Маріупольському напрямку у Волноваському районі Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-