Бойовиків у Горлівці озброїли переносними

Бойовиків у Горлівці озброїли переносними "Градами" - розвідка

Укрінформ
На озброєння 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 армійського корпусу російських окупаційних сил надійшли 122-мм переносні реактивні пускові установки “Град-П".

Про це повідомляється на сайті ГУР Міністерства оборони України.

"На озброєння 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК надійшли 122-мм переносні реактивні пускові установки “Град-П”. Застосування противником цього озброєння значно ускладнить фіксацію спостерігачами ОБСЄ порушень Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

У розвідці підкреслили, що виробництво таких пускових установок також налагоджено на підприємствах тимчасово окупованої території Донецької області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованій території Донецької області, у н. п. Комсомольське Старобешівського району, з допомогою російських фахівців налагоджено виробництво переносних реактивних пускових установок (ПРПУ) 9П132 "Град-П" ("Партизан"). В якості безпосередніх виробничих потужностей для виготовлення цієї зброї використовуються цехи Управління капітального будівництва та ремонту ПрАТ "Комсомольське рудоуправління". При цьому не виключається, що імпортером ДНРівського «воєнпрому" можуть стати терористи з "Ісламської держави".

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-