Під Опитним загинув грузинський «кіборг»

Під Опитним загинув грузинський «кіборг»

Укрінформ
Грузинський доброволець, кіборг Іраклій Кутелія підірвався на міні біля села Опитне на Донбасі.

Про це у Фейсбуку написав голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі

«Грузинський доброволець, кіборг Іраклій Кутелія загинув біля села Опитне на Донбасі, підірвавшись на міні, разом з його побратимами Алексом Болдирьовим та Андрієм Купріяновим», - написав Сааакашвілі.

Як зазначає губернатор Одещини, разом із сотнями інших грузинських добровольців він прибув в Україну у цьому році і встиг відзначитися у боях: влітку вивів з ладу і захопив ворожий танк.

«Це вже шостий грузинський військовий, що загинув у україно-російській війні», - наголосив він, додавши, що Іраклій Кутелія загинув у день народження Зураба Хуція, «який склав голову за Україну на Майдані, разом з іншим грузином Давидом Кіпіані та іншими героями Небесної сотні».

У свою чергу волонтер Юрій Мисягін у Фейсбуці описав подробиці трагедії: «Сьогодні (9 грудня – ред.) по позиціях 1 батальйону, 93 бригади працював танк, через старий термінал Донецького аеропорту. Одночасно обстрілювали з міномета, який знаходився за териконом. У цей час наші хлопці виїхали на позиції на БМП, по тій дорозі, де кожен день хтось їздить. За селищем Опитне стався підрив на замінованому фугасі. Вибух був такої сили, що БМП просто розірвало на частини».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-