У справі про мера Кривого Рогу поставили крапку - Охендовський

У справі про мера Кривого Рогу поставили крапку - Охендовський

Укрінформ
Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд підтвердив законність результатів виборів Криворізького міського голови.

Про це в п'ятницю на брифінгу в Києві заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні вранці ЦВК отримала ухвалу Дніпропетровського апеляційного адміністраттвного суду, якою залишено без змін рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду щодо результатів виборів в Кривому Розі. Відповідною ухвалою залишено в силі рішення суду першої інстанції, яким було відмовлено в позові одному з кандидатів на посаду Криворізького міського голови Дніпропетровської області", - сказав Охендовський. 

За його словами, суд встановив, що всі 20 заявлених позовних вимог не підтверджуються відповідними доказами, і таким чином, на думку ЦВК, "юридична крапка в цьому питанні вже поставлена".

Охендовський також повідомив, що в провадженні Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду продовжує перебувати апеляційна скарга, яка стосується рішення суду першої інстанції щодо проведення повторного підрахунку голосів виборців на 21 спеціальній виборчій дільниці.

"Рішення суду очікується сьогодні або завтра, але тим не менше можна сказати, що вже є рішення суду, яке набрало законної сили, яке підтвердило законність встановлення результатів виборів Криворізького міського голови. І вже зараз можна сказати: те, що відбувалось з політичної точки зору навколо цих виборів, було ні чим іншим, як спробою фальсифікацій результатів виборів", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-