Вілкул таки залишається мером Кривого Рогу

Вілкул таки залишається мером Кривого Рогу

Укрінформ
Апеляційний суд Дніпропетровської області відмовив кандидату в мери Кривого Рогу Юрію Милобогу в апеляційній скарзі щодо фальсифікацій під час другого туру виборів.

Судове рішення зачитали  сьогодні вранці о 9 годині, повідомив народний депутат Василь Підлужний.

«По недійсності голосування відмовляють... Суд самоусунувся від оцінки лівих документів та вказує, що дані питання підлягають розгляду в кримінальному провадженні. Рішення залишили без змін», - написав Підлужний.

Водночас Надія Рогоза уточнила: у рішенні суд відмовився визнати вибори на спецдільницях недійсними, не взяв на себе відповідальність оцінювати підроблені документи та постановив, що апеляційні докази позивача "не достатні, аби спростувати рішення першої інстанції".

Нагадаємо, Криворізький міськвиборчком оголосив Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник Юрій Милобог - близько 48%. Розрив між кандидатами становить лише 752 голоси.

У четвер народні депутати ухвалили постанову про утворення Тимчасової спеціальної комісії з питань перевірки фактів порушень під час проведення повторного голосування на виборах Криворізького міського голови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-