У Дніпропетровську почубилися прибічники Вілкула і Милобога

У Дніпропетровську почубилися прибічники Вілкула і Милобога

Укрінформ
У Дніпропетровські під апеляційним адмінсудом сталася сутичка між прибічниками обраного міським головою Кривого Рогу Юрія Вілкула та його суперника на виборчих перегонах Юрія Милобога.

Про це повідомляє Громадське ТБ.

«Під Дніпропетровським апеляційним адмінсудом сталася сутичка прибічників кандидатів на посаду міського голови Кривого Рога Вілкула та Милобога, поліція розборонила сторони», - йдеться в повідомленні.

Як пояснили у поліції, конфлікт стався через те, що мітинги на підтримку обох кандидатів почали «злипатися».

Зазначається, що участь у ньому брали люди переважно пенсійного віку.

Нагадаємо, 22 листопада у Кривому Розі на Центральній площі розпочався мітинг з вимогою скасування результатів другого туру виборів мера. Віче скликала партія «Самопоміч», кандидат від якої Юрій Милобог висувався на посаду міського голови.

Згідно з офіційними даними в другому турі виборів переміг кандидат від Опозиційного блоку Юрій Вілкул з перевагою в 752 голоси.

У «Самопомочі» заявляють, що виборча комісія визнала перемогу Вілкула ще до того, як суд розглянув скарги щодо порушень на виборах.

Дніпропетровський окружний адміністративний суд відхилив усі скарги «Самопомочі» та фактично визнав, що другий тур виборів мера Кривого Рогу пройшов без порушень. «Самопоміч» оскаржує це рішення.

Фото: RadioSvoboda

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-