Дві нічні сутички у Львові: загинув юнак

Дві нічні сутички у Львові: загинув юнак

Укрінформ
Дві бійки між молодими людьми сталися в ніч на середу на проспекті Свободи у Львові.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в прес-службі обласного управління Національної поліції.

«Дві сутички між молодими людьми сталися після опівночі на центральному проспекті Львова. Внаслідок однієї із них від ножового поранення загинув 19-річний юнак. Він помер до приїзду медиків. Ще троє хлопців госпіталізовані з ножовими пораненнями», - зазначила речниця Світлана Добровольська.

За її словами, друга бійка виникла між групою молодих людей, серед яких була дівчина. Під час сутички двоє львів’ян віком 17 та 18 років отримали ножові поранення і госпіталізовані в лікарню.

Як уточнили Укрінформу в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, правоохоронці з'ясували, що загиблий - 19-річний студент «Львівської політехніки». Встановлені особи й нших учасників бійок.

«Проведеними першочерговими оперативно-розшуковими заходами особи, які вчинили цей кривавий злочин, встановлені. Дівчину, яка була серед учасників бійки, уже затримано. Наразі проводимо заходи щодо затримання всіх інших учасників сутичок. Щодо потерпілих: один студент Львівської політехніки, на жаль, помер на місці,  троє інших - у задовільному стані перебувають у лікарнях», - зазначив керівник Національної поліції Львівщини Дмитро Загарія.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження. Одне із них - за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, -  караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років). Інше - за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство, - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-