У Львові нова поліція

У Львові нова поліція "відзначилася" бійкою в нічному клубі

Укрінформ
П'яти поліцейським у Львові загрожує звільнення за негідну поведінку.

Блюстителі порядку минулої ночі зчинили п'яну бійку у нічному кубі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Факт конфлікту у клубі за участю патрульних безперечно був, хоча бійкою це назвати не можна - була така собі шарпанина», - підтвердив начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля.

За його словами, затягувати з рішенням щодо подальшого перебування правопорушників у поліції він не буде. При цьому розбирається не причина конфлікту, а поведінка у ньому правоохоронців.

Як приклад, Зозуля навів інцидент за участю нетверезого поліцейського, що стався в обласному центрі наприкінці вересня. Тоді кадрове рішення було прийнято блискавично: порушника звільнили із поліції.

На запитання кореспондента Укрінформу, чому люди, які пройшли прискіпливий відбір до нової поліції, потрапляють у подібні ситуації, начальник патрульної поліції зазначив, що тут треба робити «похибку» на людський фактор і ситуації, що не завжди залежать від учасників.

Зозуля наголосив, що в жодному разі не буде намагатися зам'яти справу чи спустити її на гальмах, проте прийме максимально зважене і справедливе рішення.

Як повідомляли регіональні ЗМІ, під ранок 29 жовтня  у розважальному закладі «Метро» у Львові сталася бійка за участю п'яти нетверезих працівників поліції з охороною закладу та деякими відвідувачами. Для розв'язання конфлікту на місце прибули працівники ДСО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-