У Сватовому загинули двоє людей. Наразі вибухи припинилися

У Сватовому загинули двоє людей. Наразі вибухи припинилися

Фото
Укрінформ
Станом на ранок п'ятниці вибухи на військовому складі у Сватовому припинилися. За останніми даними, унаслідок пригоди загинуло двоє людей.

Про це повідомляє ДСНС.

"Внаслідок пригоди загинуло 2 особи та 4 особи травмовано, є випадки пошкодження окремих житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Зафіксовано 5 пожеж у житлових будинках", - зазначають рятувальники.

Наразі вибухи боєприпасів не спостерігаються. Розпочалася розвідка з використанням броньованої техніки МОУ й у разі відсутності небезпеки розпочнеться гасіння пожежі.

З найближчих до епіцентру пожежі будинків і лікувальних закладів евакуйовано  близько 200 чоловік та розпочато загальну евакуацію населення зі Сватового, де мешкає 19 тис. 700 чоловік. Станом на ранок з міста самостійно виїхало близько 5 тис. осіб.

Наразі відключено газо- й електропостачання об'єктів міста в зоні можливого ураження, в якій розташовано 476 багатоповерхових і приватних житлових будинків. Працівники МВС очепили територію по периметру, встановили пропускний режим.

До ліквідації надзвичайної ситуації залучено 898 чоловік особового складу та 169 одиниць техніки.

Як повідомлялося, о 19 год. 35 хв. 29 жовтня у м. Сватове Луганської області на території польового складу ракетно-артилерійського озброєння Міноборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розлітанням їх уламків. Займання спричинила сигнальна ракета.

На складі зберігалося близько 3132 тонн боєприпасів.

Фото: Маруіян Лисейко/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-