Одеська міліція перевіряє, чи були фальсифікації на виборах

Одеська міліція перевіряє, чи були фальсифікації на виборах

Укрінформ
Співробітники Київського райвідділу міліції Одеси здійснюють досудове розслідування за фактами можливої фальсифікації при заповненні протоколів дільничними комісіями.

Про це повідомили в відділі зв'язків з громадcькістю Одеського облУВС.

"Слідчим Київського райвідділу міліції Одеси здійснюється досудове розслідування за фактами, оприлюдненими 27 жовтня деякими інтернет-виданнями стосовно заповнення членами дільничних комісій з виборчих дільниць по вулиці Академіка Корольова та Шклярука уточнених протоколів підрахунків голосів безпосередньо у холі територіальної виборчої комісії Київського району. Крім того, на виборчій дільниці на вулиці Академіка Корольова члени комісії нібито виправили цифру в протоколі на користь одного з кандидатів", - зазначили в облУВС.

Слідчий відділ розпочав кримінальні провадження за ознаками ч. 4 ст. 158 (надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права займати певні посади терміном від 2 до 3 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-