Саша Боровик кличе одеситів на

Саша Боровик кличе одеситів на "юридичні барикади"

Укрінформ
Соратник Саакашвілі Саша Боровик, який програв вибори на посаду міського голови Одеси, стверджує, що у нього вкрали перемогу, і кличе одеситів на «юридичні» барикади - до приміщення окружного адміністративного суду.

Відповідний заклик він розмістив на створеній у соцмережах сторінці  «Перше Одеське Попередження» після того, як міська виборча комісія увечері 27 жовтня оголосила про обрання Геннадія Труханова мером Одеси вже в ході першого туру виборів.

«Нас чекає перша битва проти злодіїв, що вирішили, що можуть позбавити Одесу вибору. Ми чекаємо кожного, хто любить Одесу і кому небайдужа доля міста. Одягайтеся тепло, беріть друзів і гарний настрій. Зустрічаємося перед приміщенням окружного адміністративного суду, де буде розглянуто адміністративний позов про порушення під час підрахунку голосів у першому турі виборів на пост міського голови Одеси», - пише Боровик.

Він переконаний, що Труханов не зміг набрати достатню кількість голосів. У заяві штабу Боровика за підсумками першого туру виборів, розміщеній на персональному сайті, зазначається: «Згідно з даними, наданими нашими спостерігачами і членами виборчих комісій, станом на 19.00 26.10.2015 за Сашу Боровика проголосувала майже третина Одеси. Він набрав 29,6% голосів. Геннадій Труханов недобирає два відсотки, щоб перемогти в першому турі, незважаючи на те, що в результаті масових фальсифікацій він «домалював» собі близько 4-5 відсотків голосів».

Боровика підтримав голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

«Сьогодні фальсифікатори міських виборів зі швидкістю "зелених чоловічків" захопили одеську мерію. Я запрошую небайдужих громадян, в яких вкрали вибір, зібратися і утворити комітет дії проти злодіїв і шахраїв, який не дозволить і далі руйнувати і грабувати місто і зможе змінити ситуацію на краще для кожного одесита», - написав Саакашвілі в Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-