Із Маріуполя й Красноармійська міліцію перекинули в міста, що голосують

Із Маріуполя й Красноармійська міліцію перекинули в міста, що голосують

Укрінформ
У Донецькій області міліція несе службу в посиленому режимі, з Маріуполя і Красноармійська більшість правоохоронців перекинули на інші території регіону.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"У зв'язку з ситуацією, що склалася, в Маріуполі і Красноармійську більшість співробітників з цих міст перекинули для забезпечення охорони громадського порядку на прилеглих територіях районів і міст. Ми продовжуємо нести службу в посиленому варіанті по всій території Донецької області", - написав він.

Аброськін зазначив, що на території області діють 839 дільничних комісій, з них бюлетені завезені на 604 дільниці. Так і не були завезені бюлетені в 235 дільничних виборчих комісій, у тому числі в Маріуполь - 205. При цьому для проведення голосування по виборах сільських і селищних депутатів, а також місцевих голів напередодні були передані бюлетені і взяті під охорону приміщення в окрузі Маріуполя - в селищах Талаківка (2), Старий Крим (2), Сартана (3) і Гнутове (1).

На ранок в Донецькій області 604 дільничні виборчі комісії, які напередодні отримали виборчі бюлетені, розпочали роботу, і голосування проходить без інцидентів. На даний момент охорону приміщень для голосування здійснюють 846 співробітників міліції, повідомив Аброськін. І додав, що на 09.00 міліцією було зареєстровано 251 повідомлення, пов'язане з порушенням виборчого законодавства.

Нагадаємо, що в Донецькій області в містах Маріуполь і Красноармійськ виборчі дільниці не відкрилися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-