В Укренерго стверджують, що Крим знову з електрикою

В Укренерго стверджують, що Крим знову з електрикою

Укрінформ
Енергозабезпечення півострова Крим здійснюється згідно з узгодженим добовим графіком без обмежень.

Про це йдеться у листі прес-служби Укренерго, що є в розпорядженні Укрінформу.

"На даний час електропостачання Криму здійснюється без обмежень", - йдеться у повідомленні.

Як нагадала прес-служба компанії, у ніч з 19 на 20 жовтня поблизу с.Чонгар (Херсонська область) невідомі пошкодили дві опори повітряної лінії Мелітополь-Джанкой 330 кВ. За попередньою інформацією співробітників МВС та ДСНС, що першими прибули на місце, причиною руйнувань є вибухові предмети (імовірно, міни). Опори встояли. На місце події виїхали спеціалісти магістральних електромереж ДП «НЕК «Укренерго» для оцінки масштабів пошкодження, а також термінів і матеріалів, необхідних для відновлення опор.

Прес-служба також зазначила, що тимчасово на напрямку Джанкой-Мелітополь було вимкнене світло, проте після спецробіт електрична лінія була включена в роботу, і вечірніх відключень не буде.

"О 13:42 для зняття з опор виявлених предметів представниками органів внутрішніх справ та проведення детального обстеження прилеглої місцевості ПЛ Джанкой-Мелітополь була тимчасово вимкнена. Після цього о 15:55 лінія включена в роботу. Таким чином, небезпека можливих обмежень енергопостачання АР Крим в пікові вечірні години відпала", - зазначила прес-служба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-