Новий керівник Лисичанська скоїв ДТП: троє постраждалих

Новий керівник Лисичанська скоїв ДТП: троє постраждалих

Укрінформ
Новопризначений голова Лисичанської районної військово-цивільної адміністрації Віталій Шведов став учасником дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждали троє осіб.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України в Луганській області.

«Сьогодні вранці у м. Лисичанську по вул. Першотравнева сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок ДТП постраждало троє громадян. Виїздом на місце події встановлено, що 39-річний водій автомобіля Mazda, виконуючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого відбулося зіткнення з тролейбусом», - йдеться у повідомленні.

За інформацією МВС, водій та пасажир іномарки отримали забої та поранення. 47-річному водію тролейбуса лікарями встановлено діагноз: гостра реакція на стрес, симптом гіпертензії.

Начальник відділу зв`язків із громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай підтвердила кореспонденту Укрінформу, що за кермом «Мазди» знаходився новий керівник Лисичанська Віталій Шведов.

Читайте також: Голова Конституційного суду вийшов на роботу після ДТП

Нагадаємо, напередодні, у вівторок, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука представив правозахисника Шведова у Лисичанській міськраді як нового керівника району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-