В Одесі виявили контрабандний склад елітного алкоголю

В Одесі виявили контрабандний склад елітного алкоголю

Укрінформ
Співробітники Управління протидії економічній злочинності Одеського облУВС спільно з працівниками прокуратури виявили на Мельницькій вулиці Одеси, поряд з Малиновським райсудом міста, великий склад контрабандної продукції, переважно алкогольних виробів елітних зарубіжних марок.

Про це повідомили Укрінформу у відділі зв'язків з громадськістю Одеського облУВС.

"Під час проведення на складі обшуку, санкціонованого судом, правоохоронці виявили понад 5 тисяч пляшок елітних імпортних алкогольних напоїв, ввезених в Україну контрабандним шляхом. На пляшках були відсутні акцизні марки, що свідчило про ухилення від сплати обов'язкових митних зборів і мит", - зазначили в міліції.

Вилучено, зокрема, ящики з пляшками віскі Red Label, Ballantine, Bushmills, J & B, шампанським Martini, горілкою Eltsin, Finlandia, бурбоном Red Stag та іншими елітними напоями загальною вартістю близько 1 мільйона гривень. Уся виявлена продукція підлягає утилізації.

За цим фактом слідчим прокуратури розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 227 (реалізація некомплектної продукції) Кримінального кодексу України, підсумували в облУВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-