Адвокація інтересів України у США: як українська спільнота впливає на прийняття важливих державних рішень?

Адвокація інтересів України у США: як українська спільнота впливає на прийняття важливих державних рішень?

Укрінформ
9 травня, 13:00 -  брифінг на тему: "Адвокація інтересів України у США: як українська спільнота впливає на прийняття важливих державних рішень?". 

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікер: Евеліна Курілець - директорка Благодійного фонду «Razom for Ukraine».

Теми для обговорення:

– Поняття та інструменти адвокації у США.

– Результати ІІ «Українського саміту дій» у Вашингтоні.

– Робота та досягнення адвокаційної команди фонду «Razom for Ukraine».

– Інтернет-флешмоби, як засіб адвокації інтересів України.

Чому це цікаво?

23-25 квітня в Конгресі США у Вашингтоні відбувся «Український саміт дій», ініційований благодійним фондом «Razom for Ukraine» та їхніми партнерами з Американської коаліції за Україну. Форум зібрав понад 300 учасників.

Учасники саміту провели зустрічі з представниками 160 офісів Конгресу США на яких, у тому числі, обговорили кроки, які Конгрес може здійснити для допомоги Україні, зокрема – визнати вторгнення в Україну геноцидом, класифікувати Групи Вагнера як іноземної терористичної організації, посилити та продовжити військову підтримку України.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegramhttps://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

БФ "Razom for Ukraine" використовує для адвокації інтересів України в США різні інструменти

Адвокаційна команда фонду «Razom for Ukraine» використовує для просування інтересів України в США такі інструменти, як створення мультинаціональних об'єднань, організація самітів, мобілізація територіальних громад, які через своїх конгресменів відстоюють необхідність подальшої підтримки України.

Про це заявила директорка Благодійного фонду «Razom for Ukraine» Евеліна Курілець на брифінгу на тему: «Адвокація інтересів України у США: як українська спільнота впливає на прийняття важливих державних рішень?» в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

Вона зазначила, що інструментів відстоювання інтересів України багато, і кожен може робити це у свій спосіб.

«Якщо ми говоримо про адвокацію інтересів України адвокаційною командою фонду «Razom for Ukraine», - це в першу чергу є розбудова стосунків, обмін досвідом, обмін ресурсами. Яскравим прикладом такого об'єднання і обміну досвідом є створення Американської коаліції за Україну. Це понад 40 організацій - балтійські, сирійські, українські, грузинські, об'єднані сикхи. Це люди, батьківщиною предків яких є інша країна, але зараз вони є громадянами США і поділяють ті цінності, які близькі нам", - сказала Курілець.

Вона додала, що чимало з цих людей постраждали, в тому числі, і через дії рф.

"Тому вони розуміють значення санкцій, відстоювання справедливості, юридичної відповідальності і спільно з нами організовували "Український саміт дій", проводили зустрічі з конгресменами - своїми представниками в Конгресі і спільно з нами здійснюють цю адвокацію", - зазначила директорка Благодійного фонду «Razom for Ukraine».

У цьому контексті вона поінформувала, що 23-25 квітня в Конгресі США у Вашингтоні відбувся «Український саміт дій», ініційований благодійним фондом «Razom for Ukraine» та їхніми партнерами з Американської коаліції за Україну, який зібрав понад 300 учасників. Їх делегували 62 організації, які представляли 34 штати США.

Учасники саміту провели зустрічі з представниками 160 офісів Конгресу США, де обговорили кроки, які Конгрес може здійснити для допомоги Україні, зокрема – визнати вторгнення в Україну геноцидом, класифікувати групу Вагнера як іноземну терористичну організацію, посилити та продовжити військову підтримку України.

"Ми багато говорили про статус цих ініціатив та як ми можемо підсилити і забезпечити їх розгляд та підтримку Конгресом", - зазначила Курілець.

За її словами, надзвичайно важливим інструментом адвокації є мобілізація громад США, багато територіальних організацій, приміром "Флорида для України" та інші, обмінюються досвідом спілкування зі своїми конгресменами у контексті донесення до них необхідності підтримки України.

Відео:

Video:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-