Mrs. Ukraine International 2021. Конкурс краси для успішних жінок

Mrs. Ukraine International 2021. Конкурс краси для успішних жінок

Укрінформ
17 травня, 10:00 - пресконференція  на тему: «IV Міжнародний конкурс краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International 2021»

Організатор: Національна дирекція конкурсу Mrs. Ukraіne International.

Учасники: Яна Луцька - Національний директор конкурсу Mrs. Ukraine International; Вікторія Файнблат - переможниця конкурсу Mrs. Ukraine International 2020, архітектор-дизайнер; Андрій Ульянченко - керівник напряму MARIA GALLAND PARIS в Україні.

Модератор: Алекс Лебедєв - PR-директор конкурсу Mrs. Ukraine International.

Питання до обговорення:

- роль ділової успішної жінки у сучасному українському суспільстві;

- головна місія конкурсу Mrs. Ukraine International;

- які нововведення чекають на глядачів конкурсу цього року;

- перспективи розвитку конкурсу Mrs. Ukraine International (підготовка до п’ятиріччя конкурсу);

- про підготовку переможниці конкурсу Mrs. Ukraine International 2020 Вікторії Файнблат до участі в американському конкурсі;

- коротка презентація учасниць цьогорічного конкурсу;

- представлення генерального партнера конкурсу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

На Mrs. International-2021 Україну представлятимуть дві учасниці

На Міжнародному конкурсі краси для успішних жінок Mrs. International-2021 Україну представлятимуть відразу дві учасниці.

Про це розповіли представники Національної дирекції конкурсу Mrs. Ukraine International на пресконференції в Укрінформі.

Відзначається, що цього року Україну на Mrs. International-2021 в США представлятимуть не одна, як зазвичай, а дві учасниці. Це пов'язано з тим, що минулого року Україна пропустила участь у міжнародному конкурсі через локдаун, повідомила Національний директор конкурсу Mrs. Ukraine International Яна Луцька.

«Минулого року через локдаун у нас не вийшло провести захід, його перенесли на вересень, коли конкурс в Америці вже відбувся. Тому цього року підготовлені два контракти, один з яких вже підписала переможниця, яка представлятиме Україну за 2020 рік. А другий контракт підпише переможниця 2021 року і також представлятиме Україну. Це торкнулося не тільки України, а й інших країн, таких як Сінгапур, Англія, Японія, які також представлятимуть по дві учасниці. Таким чином, цього року в Америці буде не 65 учасниць, а значно більше», - розповіла Луцька.

За її словами, хоча участь двох представниць від країни і посилює конкуренцію, натомість також збільшує шанси на перемогу або входження в ТОП міжнародного конкурсу.

Переможниця конкурсу Mrs. Ukraine International-2020 року, архітектор-дизайнер Вікторія Файнблат, яка представлятиме Україну в США і яка очолила журі національного конкурсу цього року, висловила сподівання, що обидві представниці України зможуть увійти в ТОП-15 міжнародного конкурсу.

«Мені дуже приємно, що мені доручили стати головою журі. Я добре знаю, як все відбувається зсередини, і я добре знаю, які параметри важливі для поїздки до США, щоб Україна виграла чи хоча б зайшла в ТОП-15. Я налаштована вигравати і сподіваюся, що переможниця, яка буде серед вас, буде з таким же настроєм, і тоді Топ ми візьмемо удвох. Я бажаю вам успіху, ви за крок від дуже захопливої подорожі у вашому житті», - сказала Файнблат, звертаючись до учасниць.

IV Міжнародний конкурс краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International-2021 відбудеться 26 травня в столичному Regent Hill Event Hall. У конкурсі візьмуть участь 24 фіналістки. Україну на Міжнародному конкурсі представлятимуть володарка титулу «Mrs Ukraine International-2020» Вікторія Файнблат і переможниця цьогорічного конкурсу. Mrs. International - один з відомих і престижних конкурсів краси, який проводиться в США за підтримки уряду країни понад 30 років.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-