Пресконференція кандидата на посаду міського голови Запоріжжя від ПП «Слуга народу» Віталія Тишечка

Пресконференція кандидата на посаду міського голови Запоріжжя від ПП «Слуга народу» Віталія Тишечка

Укрінформ
21 жовтня, 14:30 -  пресконференція кандидата на посаду Запорізького міського головивід політичної партії «Слуга Народу» Віталія Тишечка 

Учасники: Віталій Тишечко – кандидат на посаду Запорізького міського голови від політичної партії «Слуга народу», заступник голови ЗОДА; Олексій Гіренко – кандидат в депутати Запорізької міської ради від політичної партії «Слуга народу»; Денис Єфименко – кандидат в депутати Запорізької міської ради від політичної партії «Слуга народу».

Коротко. Тема пресконференції – виявлені факти порушення українського законодавства чинним мером Запоріжжя, а саме – ст. 211 Кримінального Кодексу України, якою передбачена кримінальна відповідальність за видання нормативно-правових актів, що зменшують надходження місцевого бюджету або збільшують витрати місцевого бюджету.

З приводу мільярдних боргів Запоріжжя, до яких призвела неефективна управлінська діяльність чинного мера, громадою прийняте рішення щодо подання колективного цивільного позову про відшкодування місту матеріальних збитків.  Також заява буде направлена до Генпрокуратури та для ознайомлення Президенту України.

Додаткова інформація за тел.: 098 6606122

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-