Презентація освітнього серіалу “ДВК. Про роботу дільничних виборчих комісій”

Презентація освітнього серіалу “ДВК. Про роботу дільничних виборчих комісій”

Укрінформ
13 жовтня, 10:00 - онлайн-брифінг щодо презентації нового освітнього серіалу “ДВК. Про роботу дільничних виборчих комісій”

Організатор: Міністерство цифрової трансформації України.

Учасники: Валерія Іонан - заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції; Олександр Сушко - виконавчий директор Міжнародного фонду “Відродження”; Андрій Токарський - регіональний координатор Громадянської мережі ОПОРА.

До участі запрошена: Євгенія Аратовська - засновниця проєкту “Україна без сміття”.

Коротко. Курс Міністерства цифрової трансформації України та Громадянської мережі ОПОРА підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.  Освітній серіал буде доступний на платформі Дія.Цифрова освіта .

Це освітній проєкт для українців, які працюватимуть у дільничних виборчих комісіях. Місцеві вибори в Україні 2020 року відрізняються від попередніх, бо проходять за новими правилами. До того ж, у період пандемії. 

Завдяки серіалу можна дізнатися, як правильно обладнати виборчі дільниці, як працювати членами дільничних комісій, як рахувати голоси за бюлетенями різних видів та як транспортувати виборчу документацію до територіальної виборчої комісії.

Курс відображає позицію авторів і не обов'язково збігається із позицією Міжнародного фонду “Відродження”.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV 

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Мінцифри запустило освітній серіал про ДВК до місцевих виборів

Міністерство цифрової трансформації запустило освітній серіал до місцевих виборів-2020 про роботу дільничних виборчих комісій. Презентація серіалу відбулась 13 жовтня в ІА "Укрінформ", повідомляє кореспондент агентства.

"Дільнична виборча комісія - це остання і найближча до виборців ланка, відповідальна за організацію, підготовку та проведення виборів. Утім цього року на команду ДВК покладено додаткову відповідальність - забезпечити волевиявлення громадян в умовах коронавірусу. Здоров'я та безпека українців відтепер на першому місці. Дотримання цієї надважливої місії лягло в основу нового освітнього серіалу про ДВК, який ми раді презентувати сьогодні", - розповіла під час презентації заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан

У серіалі також розповідається про те, як працювати на дільницях, як їх правильно обладнати, як рахувати голоси до всіх виборів та як транспортувати документацію до територіальної виборчої комісії.

Регіональний координатор громадянської мережі ОПОРА Андрій Токарський зазначив, що серіал може допомогти зрозуміти, в які процеси та етапи місцевих виборів залучені члени дільничних виборчих комісій і які завдання у них є та яка відподальність лежить на членах ДВК.

Курс складається з 10 серій і вже доступний на платформі Дія.Цифрова освіта.

Як повідомляв Укрінформ, "Дія. Цифрова Освіта." - безкоштовна національна онлайн-платформа з цифрової грамотності. На сьогодні на порталі вже представлено понад 30 освітніх серіалів у різних сферах.

Чергові місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня 2020 року

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-