Стратегічні комунікації – складова ефективного реформування правоохоронної системи

Стратегічні комунікації – складова ефективного реформування правоохоронної системи

Укрінформ
5 грудня, 11:00 - Стратегічні комунікації – складова ефективного реформування правоохоронної системи

Організатор: Державна прикордонна служба України.

Учасники: Антон Геращенко - заступник міністра внутрішніх справ України; Сергій Дейнеко - голова Державної прикордонної служби України; Оксана Горбач - директор Центру стратегічних комунікацій «СтратКом Україна».

Питання до обговорення:

Чим стратегічні комунікації відрізняються від інформування.

Яким чином стратегічні комунікації формують матеріал для прийняття управлінських рішень.

Як стратегічні комунікації допомагають досягати цілі організації.

Як стратегічні комунікації видозмінюють внутрішні комунікації.

Коротко. Пресконференція, присвячена презентації проєкту з розбудови стратегічних комунікації в системі МВС та результатам унікального проєкту в ДПСУ, який впроваджує стратегічні комунікації у відомстві та націлений на посилення координації та ефективності комунікації стратегічних пріоритетів Служби.

Стратегічними партнерами з реалізації проєкту виступають Посольство США, Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні та Центр стратегічних комунікацій «StratCom Ukraine».

Ключові теми заходу:

Презентація проєкту з розбудови стратегічних комунікації в системі МВС.

Суть та результати проєкту з розбудови стратегічних комунікацій в ДПСУ в контексті досягнення ефективної координації, планування та реалізації комунікаційної діяльності всіма управлінськими ланками Служби.

Наступні кроки ДПСУ по результатам дослідження.

Підсумкові матеріали:

Прикордонникам цього року 550 разів пропонували хабарі - Дейнеко

Із початку 2019 році співробітникам Державної прикордонної служби 550 разів пропонували хабарі на загальну суму понад 1,6 млн гривень.

Про це повідомив голова ДПСУ Сергій Дейнеко на пресконференції в Укрінформі на тему: “Стратегічні комунікації - складова ефективного реформування правоохоронної системи”.

“Велику увагу Держприкордонслужба приділяє питанню довіри до відомства. Завдання відомства - формування репутації ДПСУ як відомства з нульовою толерантністю до корупції. Так, лише у цьому році зафіксовано більше 550 випадків спроб надання неправомірної вигоди нашому персоналу. Наш персонал відмовлявся від цих хабарів на загальну суму понад 1,6 млн гривень”, - сказав Дейнеко.

Він зауважив, що для відомства дуже важливо підвищення рівня довіри до прикордонників, і соцопитування свідчать, що в цьому році громадяни України стали більш довіряти прикордонникам. “Наша мета, щоб прикордонник у суспільстві асоціювався не з чергам на кордоні, не з хабарами, а з відданістю державі, патріотричним ставленням до її громадян”, - заявив Дейнеко.

Дейнеко сподівається на збільшення фінансування ДПСУ за результатами коригування бюджету-2020

Видатки на Державну прикордонну службу в бюджеті на 2020 рік збільшили, але недостатньо.

Про це у коментарі кореспондентові Укрінформу сказав голова ДПСУ Сергій Дейнеко.

“Позитивні зрушення є. Але я не можу сказати, що я цілком задоволений. Можливо, будуть заходи коригування у наступному році, бо є певні домовленості, які на даний момент мене влаштовують. Сподіваюсь, що особовий склад ДПСУ також буде задоволений тими змінами, які ми зможемо отримати в бюджеті”, - зазначив він.

Дейнеко розраховує на більш конкретні цифри після першого кварталу. “Зараз важко щось сказати. Можна буде щось сказати за висновками першого кварталу. Цифра збільшилась, але не на той обсяг грошових коштів, який би цілком задовольняв ДПСУ”, - сказав він.

Дейнеко уточнив, що сума в бюджеті на ДПСУ збільшилась на 1,9 млрд грн.

Як повідомляв Укрінформ, Дейнеко у жовтні заявляв, що фінансування Державної прикордонної служби України в 2020 році на рівні бюджету 2019 року (10,8 млрд грн) ставить відомство на межу виживання. Держбюджет-2020 був ухвалений 14 листопада.

У ДПСУ скупчення вантажівок на кордоні з Угорщиною пояснили передноворічним “закриттям” інших напрямків

Під кінець року спостерігається скупчення вантажних транспортних засобів через завершення дії договорів щодо вантажних перевезень по іншим країнам.

Про це сказав в коментарі кореспондентові Укрінформу помічник Голови Державної прикордонної служби України –прессекретар Андрій Демченко.

“У більшості випадків скупчення відбувається на кордоні з Угорщиною оскільки дії договорів закінчуються щодо вантажних перевезень по іншим країнам. Перевізники вибирають для свого напрямку руху одну ділянку, зокрема, Угорщину. Однак, на кордоні на цій ділянці працює лише один пункт пропуску де можуть оформлятись вантажівки. Тому звісно і відбувається одночасно масове скупчення”, - сказав Демченко.

Він порадив водіям враховувати цю інформації і відстежувати накопичення транспорту на кордоні через наші онлайн сервіси.

Як повідомляв Укрінформ, на кордоні біля Ужгорода в напрямку Угорщини та Словаччини знову утворилися довжелезні черги з вантажівок.

Черги почали утворюватися з минулих вихідних, прогнозовано, що вони збільшуватимуться надалі.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-