Міжнародний конкурс краси «MRS.GLOBE-2019»: деталі проведення

Міжнародний конкурс краси «MRS.GLOBE-2019»: деталі проведення

Укрінформ
25 листопада, 13:00 - пресконференція з нагоди участі українки на Міжнародному конкурсі краси «MRS.GLOBE-2019».

Організатори: ГО «Спільна Перемога»; Укрінформ.

Учасники: Сніжана Шептицька - MRS. Mediterranean Globe - 2019; Камалія - відома співачка, MRS.WORLD — 2008; Ольга Лящук - найсильніша жінка планети, рекордсменка Книги рекордів Гіннеса; Аліса Артеменко - керівник ексклюзивних брендів DOMINISS, FASHION BRIDE; Альона Сереброва - дизайнер українського бренду SEREBROVA, учасниця численних міжнародних конкурсів та показів, авторитетний представник міжнародної fashion-спільноти; Олексій Борсало - засновник міжнародної клініки лазерної медицини COOLAZER; Володимир Осник - MR. Olympia – 2018, чемпіон світу 2019; Микола Подрезан - мандрівник на візку, організатор першого у світі конкурсу краси серед людей з інвалідністю; Інна Костиря - генеральний директор та художній керівник Палацу «Україна», проректор КНУКіМ, д.політ.н, професор кафедри міжнародних відносин, заслужений працівник культури України; Тетяна Петракова - автор понад 500 соціальних проєктів , Людина року-2018, телевізійний експерт; Марина Філіпенко - засновник PR Advertizing&EVENT Agency; Олександр Соколинський — модератор, засновник ГО “Спільна Перемога”; представники Міністерства культури, молоді та спорту України, національного бренду “UKRAINE NOW”.

Довідково. З 29 листопада по 7 грудня у Китаї пройде Міжнародний конкурс “MRS.GLOBE-2019”. Україну представлятиме Сніжана Шептицька.

Підсумкові матеріали: 

Володарка титулу Mediterranean Globe - 2019 представить Україну на міжнародному конкурсі краси в Китаї

На Міжнародному конкурсі краси «MRS.GLOBE-2019» Україну представить володарка титулу Mediterranean Globe - 2019 Сніжана Шептицька.

Про це Шептицька повідомила на пресконференції в Укрінформі.

"Підтримка для мене зараз дуже важлива. Насправді я трішки стресую та нервуюсь за цей конкурс. Всі пишуть якісь легенди про Китай, і ти там знаходишся дійсно на відстані. Але відчуття того, що тут в Україні є команда, що тут є підтримка, це насправді дуже важливо. Я розраховую на перемогу, в будь-якому випадку участь це вже перемога. Це буде грандіозне шоу, буде багато країн, багато учасниць. Всі дуже сильні. І я буду прикладати надзвичайно багато зусиль задля перемоги", - сказала Шептицька.

Засновник PR Advertizing&EVENT Agency Марина Філіпенко зазначила, що конкурс розпочнеться 29 листопада, і буде тривати до 7 грудня. Фінал конкурсу буде в Китаї. Вона розповіла, що усі свої сили, таланти та вміння Сніжана спрямовує на підготовку до конкурсу, щоб гідно представити українську жіночу красу на світовому рівні.

Співачка Камалія зазначила, що участь в конкурсах краси це завжди морально та психологічно не просто. Вона побажала Сніжані не хвилюватися, та гідно представити Україну на міжнародному рівні.

Українку можна підтримати, проголосувавши за неї за посиланням. Переможниця народного голосування отримає особливу відзнаку у фіналі, корону і титул в Китаї і зможе представляти Україну на міжнародному рівні у США у 2020 році та поїхати на конкурс MRS. GLOBE CLASSIС, адже країнами проведення конкурсу також є Білорусія, Греція, Латвія, Литва, Бразилія, Мексика, Росія, Сполучені Штати Америки, Китай, інші держави.

З 29 листопада по 7 грудня у Китаї пройде Міжнародний конкурс “MRS.GLOBE-2019”.

З початку 1996 року конкурс «MRS.GLOBE-2019» набув популярності у всьому світі, він відноситься до одного з найбільш відомих, видовищних свят краси, благодійності, культури, в якому беруть участь жінки, які реалізували себе і у бізнес сферах, і є щасливими матерями та шанують сімейні традиції.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-