Презентація “Відкритої нагородної системи України

Презентація “Відкритої нагородної системи України"

Укрінформ
25 листопада, 12:30 - презентація “Відкритої нагородної системи України”

Організатори: Укрінформ; ВТО «Орден».

Спікер: Олександр Сопов - автор “Відкритої нагородної системи”.

Коротко. Під час заходу відбудеться нагородження хрестом «Честь і слава» - нагородою, якою сержанти відзначають офіцерів, а також Знаками народної пошани: «За професійну працю» (для представників ЗМІ), «За плідну працю на землі», «За зцілення людських душ», «Бог єдиний. За служіння Україні», «За служіння мистецтву», «За збереження історії», «Почесний ветеран».

Підсумкові матеріали:

Знаками народної пошани нагороджено понад 170 тис. осіб

Знаками народної пошани нагороджено понад 170 тисяч громадян України та інших держав, серед них бійці АТО, президенти, прем’єр-міністри, відомі громадські діячі.

Про це під час пресконференції в Укрінформі повідомив автор десяти державних нагород та “Відкритої нагородної системи України” Олександр Сопов.

“До середини 2017 року, за три з половиною роки війни, усіма державними народами було народжено близько 16 тисяч учасників АТО, це близько 4%...Але були розроблені і запущені громадські ордени і медалі, якими волонтери і командири нагородили сотні тисяч бійців. Тоді в Україні вперше в світі була створена та нагородна відкрита система, яку ми сьогодні презентуємо — знаки народної пошани. І я пишаюся тим, що на цей час знаками народної пошани нагороджено більше 170 тисяч гідних героїв і гідних громад України та багатьох країн світу, в тому числі це президенти, прем'єри, відомі громадські діячі в світовому масштабі”, - сказав Сопов.

За його словами, знаки народної пошани — це відкрита нагородна система, яка кожному громадянину надає право та можливість самостійно визначити людину, котра, на його думку, зробила героїчний вчинок, видатне досягнення або добру справу, та ініціювати її народження й урочисте відзначення.

Сопов зазначив, що на сьогодні в Україні створений дієвий інструмент, який надає право і можливість здійснити справедливе нагородження керівникам областей, районів, міст та сіл України, командирам військових формувань, головам громадських організацій та спілок, керівникам відомств, підприємств, установ і навіть окремим громадянам.

“Адже лише самі члени суспільства знають, хто з побратимів, друзів, рідних та колег, які кожного дня знаходяться поруч, гідний нагород, а хто ні. Відкрита нагородна система громадських відзнак, знаків народної пошани має усі основні риси досконалої нагородної системи”, - підкреслив він.

Під час презентації “Відкритої нагородної системи України” в Укрінформі відбулася церемонія вручення знаків народної пошани у таких номінаціях: «За професійну працю» (для представників ЗМІ), «За плідну працю на землі», «За зцілення людських душ», «Бог єдиний. За служіння Україні», «За служіння мистецтву», «За збереження історії», «Почесний ветеран».

Нагороди вручили журналістам, капеланам, благодійникам, аграріям, історикам.

Також відбулося перше нагородження хрестом «Честь і слава» - єдиною у світі нагородою, якою сержанти відзначають офіцерів.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-