Презентація 12-ти серійного фільму «За київським часом»

Презентація 12-ти серійного фільму «За київським часом»

Укрінформ
29 жовтня , 14:00 - презентація 12-ти серійного фільму «За київським часом».

Організатор: Афанас’єва О.І.

Учасники: Олександр Ігнатуша - режисер–постановник, автор сценарію; Борис Гуменюк - автор сценарію; Василь Трубай - автор сценарію; Сергій Борденюк - оператор-постановник; Марія Моісеєнко -  художник-постановник.

Довідково. Фільм «За київським часом» - трилогія, що розкриває шлях трьох різних молодих людей протягом 2007-2019 років, розділивши історію на три етапи: до Майдану (1-4 серії), під час Майдану (5-8 серії) і після Майдану (9-12 серії).

Стрічка поєднує у собі елементи пригодницької еклектики, мелодрами, детективу, комедії та інших жанрів. Проєкт реалізовано за підтримки Українського культурного фонду.

Під час заходу творці вперше покажуть тізер фільму.

Facebook-сторінка: www.facebook.com/pg/%D0%97%D0%B0-%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%BC-107460277338138/about/?ref=page_internal

Підсумкові матеріали:

В Україні знімуть 12-ти серійний фільм про шлях країни від миру до війни

В Україні плануються зйомки телевізійного серіалу «За київським часом» про життя трьох героїв в Україні протягом 12 років.

Про це розповів режисер–постановник, автор сценарію Олександр Ігнатуша під час прескоференції в Укрінформі.

"Насправді ця ідея зародилася давно, зовсім з іншої теми, і задумувалася ця історія про молодих людей, які уже відносно молоді, тому що вони протягом 12 серій міняються... Їхні взаємини показуються з 2007 до 2019 року. І це історія від миру до війни", - сказав Ігнатуша.

Він зазначив, що в цьому серіалі розповідається про дружбу і боротьбу трьох молодих людей - провінціала Льоні, столичного каскадера Івана і шукачки творчої долі Ліни, у яку обидва хлопці закохані. Глядач спостерігатиме за їх життям протягом 12 років.

Ігнатуша розповів, що серіал складається з трьох етапних періодів, і в кожному з них по 4 серії.Перший період показує мирний, домайданний відтінок життя в корумпованій країні, де до влади рвуться люди з подвійною мораллю, убивці та кар'єристи. Другий період показує Майдан, троє головних героїв є активними учасниками протестів у столиці. А третій період показує війну, де трійка друзів вже знаходиться на фронті.

Один із авторів сценарію Борис Гуменюк зазначив, що в серіалі він показує не прикрашену війну, а такою, якою вона є. За його словами, він був змушений вести основних героїв крізь страшну, брудну, жорстоку і цинічну війну, при цьому не забуваючи про їхні стосунки між собою.

“Я вже п’ять років пишу про війну, власне від її першого дня, і першого дня, відколи я сам опинився в зоні бойових дій. І розказувати про героїв, вести сюжетні лінії на фоні війни це неймовірно важко”, - сказав він.

Під час пресконференції творці вперше показали тизер фільму.

Стрічка «За київським часом» поєднує у собі елементи пригодницької еклектики, мелодрами, детективу, комедії та інших жанрів.

Проєкт реалізовано за підтримки Українського культурного фонду.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-