«IT-Візитка». Презентація ноу-хау  проєкту

«IT-Візитка». Презентація ноу-хау проєкту

Укрінформ
1 жовтня, 12:30 - пресконференція  на тему: «Презентація ноу-хау  проєкту «IT-Візитка».

Організатор:  Європейська компанія «Прод`юс ай-ті ком».

Учасники: Олександр Сергєєв - автор і засновник компанії «Прод'юс ай-ті ком»; Сергій Дудник - керівник ГО «Ай-ті просвіта»; Катерина Можаровська - керівник SMM-студії «Insta in top»; Олег Миколаєвський - консультант міжнародних брендів у сфері SMM; Олег Липовський - експерт в системному розвитку бізнесу.

Коротко. Учасники пресконференції презентують новий IT–продукт, заснований на практичному попиті  - «IT-Візитка». Її переваги – заощадження часу та грошей на розробку дизайну візитної картки; легка зміна персональної інформації; зменшення виробництва паперової продукції.

Детальна інформація  за посиланням: https://www.facebook.com/Produceitcom/

Додаткова інформація за тел.: 093 340 20 52, e-mail: 0933402052@ukr.net (Юлія Борець).  

Підсумкові матеріали:

В Україні запрацював сервіс електронних візиток

В Україні запустили новий сервіс електронних візиток "IT-Візитна картка".

Сервіс був презентований 1 жовтня в інформаційному агентстві "Укрінформ".

"IT-Візитна картка" - це сервіс, який дозволяє відображати всі дані на екрані мобільного телефону. Вам не потрібно носити з собою візитки, не потрібно переводити папір ", - розповів засновник компанії-розробника PRODUCE-IT.COM Олександр Сергеєв.

За його словами, сервіс є не просто візиткою, а й інтерактивним інструментом. В "IT-візитці" можна розмістити своє фото або логотип компанії, короткий опис, контактні дані, посилання на соціальні мережі, відеоролики і QR-код. Електронна візитка дозволяє вносити будь-яку інформацію, яка буде змінена у всіх, хто завантажив собі таку візитку.

Цей сервіс дає можливість ділитися своїми контактами з потенційними партнерами або клієнтами і заощадити гроші на друк паперових візиток.

Сергеєв підкреслив, що також кожна така візитна картка отримує унікальну адресу, яка дозволяє знаходити її в інтернеті.

Творець сервісу додав, що зараз є можливість безкоштовно протестувати таку візитку будь-якому охочому протягом 21 дня. За словами Сергеєва, таким чином користувач зможе зрозуміти чи підходить йому такий бізнес-інструмент, чи ні.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-