Конференція «Громада для кожного» (Національний спортивний комплекс «Олімпійський»,  м. Київ)

Конференція «Громада для кожного» (Національний спортивний комплекс «Олімпійський», м. Київ)

Укрінформ

30 вересня  о 8:30 відбудеться конференція на тему: «Громада для кожного» (Національний спортивний комплекс «Олімпійський», м. Київ).

Організатори: Програма «U-LEAD з Європою», Спілка Українських Підприємців, Партнерство «Кожній дитині», Інститут громадянського суспільства, Європейський центр з питань меншин (Німеччина), Асоціація добровільних пожежних команд Республіки Польща, Київська школа економіки.

Учасники: Альона Бабак - міністр розвитку громад та територій України; Зоряна Скалецька - міністр охорони здоров‘я України; Юлія Соколовська -  міністр соціальної політики України;     д-р Анніка Вайдеманн - заступниця голови Представництва ЄС в Україні; Любомира Мандзій -  заступниця міністра освіти і науки України.

Час: 8:30 – 19:00.

Коротко. Мета конференції – обговорити, як громади можуть покращити надання послуг та використовувати потенціал розвитку на благо своїх мешканців. У заході братиму участь понад 150 представників об‘єднаних територіальних громад (ОТГ).

Також учасники конференції представлять і обговорять напрацювання та рекомендації ініціатив місцевого розвитку, що реалізовуються за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» в майже 400 ОТГ по всій Україні.

Пряму трансляцію паралельних сесій  дивіться за посиланням:  decentralization.gov.ua

Для акредитації ЗМІ просимо надіслати лист до 28 вересня на e-mail: andriana.zmysla@giz.de (Андріана Змисла)

Довідково. Конференцію «Громада для кожного» організувала Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма співпрацює з Міністерством розвитку громад та територій  України заради формування багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-