АТ «ТАСКОМБАНК»: облігації за стандартами ЄС

АТ «ТАСКОМБАНК»: облігації за стандартами ЄС

Укрінформ
27 травня 12.00 - АТ «ТАСКОМБАНК» - випуски облігацій за новими правилами, адаптованими до стандартів ЄС 

Організатор: АТ «ТАСКОМБАНК

Учасники: Максим Лібанов - член НКЦПФР; Марина Проценко - генеральний директор ТОВ «Кредит Рейтинг»; Андрій Коломієць - член Правління АТ «Фондова біржа ПФТС»; Володимир  Дубєй - перший заступник Голови Правління АТ «ТАСКОБАНК»; Сергій Єрмаков - заступник Голови Правління АТ «ТАСКОБАНК»; Артем Карелін - директор Департаменту операцій на фондовому ринку; Андрій Степаненко - представник консалтингової компанії CFG.

Довідково. Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала облігації ТАСКОМБАНКУ, що стали першими емісіями корпоративних облігацій українського емітента за новими правилами, адаптованими до стандартів ЄС.

Ця подія стала знаковою для розвитку українського фондового ринку. Відтепер, клієнти ТАСКОМБАНКУ можуть скористатися продуктом європейської якості за привабливою ставкою та прозорих умовах, так само як це роблять інвестори у країнах ЄС. Банк з українським капіталом першим на ринку запропонував продукт, що відповідає усім стандартам ЄС та робить фондовий ринок більш доступним і прозорим для широкого кола інвесторів.

Аудит звітності проведено компанією Ernst & Young.

Торгівельний майданчик - фондова біржа ПФТС.

Підсумкові матеріали:

Облігації ТАСкомбанку відповідають стандартам ЄС

ТАСкомбанк першим в Україні випустив корпоративні облігації за стандартами Європейського Союзу.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі, присвяченій випуску облігацій за новими правилами, адаптованими до стандартів ЄС, розповів директор департаменту операцій на фондовому ринку АТ "ТАСкомбанк" Артем Карелін, повідомляє кореспондент агентства.

«Облігації ТАСкомбанку серії G і H було випущено в обсязі по 100 млн грн кожна з терміном обігу 5 і 10 років відповідно. По облігаціях передбачено щорічну оферту. Ми одні з небагатьох емітентів, які можуть торгувати власними облігаціями на фондовій біржі. Завдяки цьому, ми можемо дуже швидко здійснювати операції, також пропонувати гнучкі терміни розміщення ресурсів у наші облігації, буквально від однієї ночі до одного року. Протягом дня можна здійснювати декілька операцій з нашими облігаціями. По наших облігаціях передбачено річну оферту, раз на рік ми переглядаємо ставку. Облігації випускаються на 5 і 10 років, емісія кожного випуску по 100 млн грн", - сказав Карелін.

Європейські стандарти передбачають, що проспекти облігацій дають потенційному інвестору достатнє уявлення про деталі емісії, щоб прийняти самостійне зважене рішення про інвестування.

Проспект затверджується радою директорів компанії-емітента і містить суттєву інформацію про неї та її цінні папери. У проспекті має бути відображено всю інформацію про компанію, в тому числі фактори ризику для інвестора, який планує придбати її облігації.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-