Квітень 2014 року в історії громадянського спротиву Донбасу російській окупації

Квітень 2014 року в історії громадянського спротиву Донбасу російській окупації

Укрінформ
24 квітня 14:30 - Квітень 2014 року в історії громадянського спротиву Донбасу російській окупації

Організатор: Аналітичний центр «Фабрика думки «Донбас» за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Учасники: Еміне Джапарова - перший заступник міністра інформаційної політики України; Дмитро Ткаченко -  керівник аналітичного центру «Фабрика думки «Донбас», радник міністра інформаційної політики України; Олеся Цибулько - координатор гарячої лінії батальйону «Донбас» в 2014 році; Вадим Остапчук - один з засновників партизанського загону «Тіні», заступник командира 5-ї роти полку «Дніпро-1»; Роман Світан - радник голови Донецької ОДА з питань безпеки в 2014 році; Ігор Коретніков - співробітник Українського інституту національної пам'яті;  Олег Саакян - політолог, співкоординатор руху «Донецьк-Україна» в 2014 році.

Довідково. Прес-конференція проходить  в рамках медіамарафону, присвяченому п’ятій річниці громадянського спротиву Донбасу російській окупації.

Під час медіамарафону буде показано 10 документальних відеороликів з циклу «Громадянський спротив Донбасу», в яких розповідаються факти розгортання російської окупації Донбасу та потужного спротиву цьому жителів Донеччини та Луганщини.

В рамках заходу 13 червня 2019 року буде презентовано повнометражну документальну стрічку «Маріуполь – український форпост». Вона розповідатиме про події весни і початку літа 2014 року в м. Маріуполь. Фінальна точка цього фільму – перше успішне звільнення міста в історії цієї війни 13 червня 2014 року.

Медіамарафон проходить за підтримки Міністерства інформаційної політики України та Інституту національної пам’яті України.

Контактні особи: Дмитро Ткаченко, тел.: (050)-922-09-45;  Юлія Каплан, тел.: (050)-941-73-15.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі пройшов медіамарафон, присвячений п'ятій річниці громадянського спротиву Донбасу російській окупації.

Про це повідомляє кореспондент агентства.

"Ми будемо говорити про квітень 2014 року, ми будемо говорити про Донецьк, ми будемо говорити про Маріуполь і про Донбас. Саме тоді розпочалась війна, відкрита агресія Росії перейшла в активну фазу, і Донбас відповів численним громадянським спротивом по всій Донеччині і Луганщині", - зазначив керівник аналітичного центру "Фабрика думки "Донбас", радник міністра інформаційної політики Дмитро Ткаченко, відкриваючи захід.

Під час медіамарафону презентували 10 документальних відеороликів з циклу "Громадянський спротив Донбасу", в яких розповідаються факти розгортання російської окупації Донбасу та спротиву цьому жителів Донеччини та Луганщини.

Медіамарафон пройшов за підтримки Міністерства інформаційної політики України та Інституту національної пам’яті України.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-