Звіт команди проекту  телесеріалу «Анатра-Анасаль»

Звіт команди проекту телесеріалу «Анатра-Анасаль»

Укрінформ
27 листопада 14:00 - Звіт команди проекту «Анатра-Анасаль» 

Організатор: «ІнсайтМедіа».

Учасники: Юлія Федів - виконавчий директор Українського культурного фонду;  Костянтин Коновалов -  автор сценарію; Бата Недіч – режисер; Андрій Осіпов - продюсер, Одеська кіностудія;  Володимир Філіппов - продюсер, «ІнсайтМедіа» продюсерський центр.

Довідково. Розвиток проекту серіалу «Анатра-Анасаль» став переможцем конкурсу грантів Українського культурного фонду. 20 вересня було украдено грантову угоду, згідно якої «ІнсайтМедіа» продюсерський центр та Одеська кіностудія спільно провели девелопмент проекту серіалу.

Історія відбувається в Одесі під час становлення українського авіабудування.  Патріоти-контррозвідники одесит Матвій Гришин і бойовий авіатор, киянин Семен Марченко протистоять найдосвідченішим більшовицьким  агентам. В Одесі, що перебуває під владою Директорії, починається вир подій - загадкове вбивство одного з конструкторів, «зливання» інформації кимось із співробітників заводу, і любов Семена Марченко з Євдокією Анатра - першою в Україні дівчиною-авіатором.

Гришин і Марченко ведуть розслідування, щоб за всяку ціну визначити агента серед осіб, що мають відношення до заводу «Анатра» і до секретного військового замовлення. Їм доведеться стикнутися з торговим і кримінальним світом Одеси початку ХХ століття, зі сферою військових замовлень, де крутяться величезні гроші, з найсильнішим ворогом, і вийти переможцями.

Фільм заснований на реальних подіях та має серйозний історичний бекграунд.

Підсумкові матеріали:

Творці  українського детективного серіалу "Анатра-Анасаль" розраховують на вихід продукту в 2020 році

Творці серіалу "Анатра-Анасаль" розраховують на вихід 12-серійного телепродукту на екрани на початку 2020 року.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі розповів автор сценарію Костянтин Коновалов.

"Якщо все буде добре, і ми достатньо швидко зберемо кошти на виробничий бюджет, то ми завершимо серіал у 2019 році, і вже наприкінці 2019 року - на початку 2020-го серіал буде на екранах", - заявив він.

Девелопмент детективного серіалу про розвиток української авіації "Анатра-Анасаль" підтримав Український культурний фонд.

"Ми отримали підтримку від УКФ, була зроблена організаційна робота - компанією "Інсайт-медіа", Одеською кіностудією, режисером. Ми вже закінчили сценарій, провели зустрічі з історичними консультантами  і отримали прекрасний матеріал", - зазначив автор сценарію.

Ініціатори проекту розраховують зацікавити своїм телепродуктом телеканали 1+1,  2+2 та Суспільне.

"Ми  також розраховуємо на міжнародні телеканали і може ми будемо серіал продавати на телеканал History, на платформу Netflix та інші платформи супутникові для того, щоб наша історія була показана у світі", -  додав Коновалов.

Детективний серіал складатиметься з 12 серій і розкаже історію становлення українського авіабудування на тлі визвольних змагань в умовах Першої світової війни. 

Фільм заснований на реальних подіях та має серйозний історичний бекграунд. Зйомки проходитимуть на Одеській кіностудії.

"Розвиток проекту серіалу «Анатра-Анасаль» став переможцем конкурсу грантів Українського культурного фонду. 20 вересня було укладено грантову угоду, згідно з якою ТОВ «ІнсайтМедіа» продюсерський центр та Одеська кіностудія спільно провели девелопмент проекту серіалу.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-