Презентація онлайн-курсу із протидії торгівлі людьми

Презентація онлайн-курсу із протидії торгівлі людьми

Укрінформ
20 листопада 11:00 - Презентація електронного навчального курсу «Протидія торгівлі людьми»

Організатор: Міністерство соціальної політики України.

Учасники: Наталія Федорович - заступниця міністра соціальної політики України;  д-р Томас Лотар Вайс -  голова представництва МОМ в Україні.

Коротко. Метою навчального курсу є приведення до єдиного стандарту надання освітньої послуги щодо навчання спеціалістів в рамках поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, через створення уніфікованого навчального матеріалу для кінцевих користувачів, а також методичного інструментарію для тренерів.

Курс розрахований для навчання представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, а також інших установ і організацій, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні.

Підсумкові матеріали:

У столиці презентували онлайн-курс з протидії торгівлі людьми

Участь у презентації онлайн-курсу в Укрінформі взяли голова представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні Томас Лотар Вайс і заступник міністра соціальної політики України Наталія Федорович, повідомляє кореспондент агентства. 

“Це дуже важливий онлайн-ресурс, який буде використовуватися по всій території України для побудови компетенції служб соціального захисту, неурядових організацій та інших зацікавлених сторін, які працюють безпосередньо у боротьбі з торгівлею людьми. Цей курс допоможе у реінтеграції та ідентифікації жертв торгівлі людьми. Цей онлайн-інструмент навчання є напрочуд інноваційним і розроблений у відповідності до сучасних тенденцій дистанційної освіти”, - сказав Вайс.

Курс доступний за посиланням - http:\\ctcourse.org.ua.

Під час проходження курсу можна дізнатися, що таке торгівля людьми, як вона з'явилася, чому так поширена станом на сьогодні та до яких наслідків призводить, які особливості міжнародного та національного законодавства у сфері протидії торгівлі людьми, як виявити осіб, постраждалих від торгівлі людьми і як їм допомогти. Відповіді на ці запитання також проілюстровані реальними життєвими прикладами. Під час навчання на цьому курсі та після його завершення особи зможуть перевірити рівень здобутих знань, і в разі успішного проходження фінального тестування - отримати іменний сертифікат. 

“Сьогоднішня подія для нас дуже важлива, і я хочу подякувати Міжнародній організації міграції за підтримку, яку ви надаєте нам постійно, зокрема і у підготовці цього посібника. Це дуже важлива системна підтримка для нас, це особливо важливо зараз в процесі децентралізації, коли ряд функцій передано на місця. Хочу висловити надію на те, що цей посібник - це серйозне посилення інституційної спроможності наших місцевих державних адміністрацій і хочу ще раз подякувати нашим надійним партнерам, всім тим, хто підтримав діяльність цього проекту”, - додала Федорович.

Курс розроблений МОМ, Агентством ООН з питань міграції, спільно з Міністерством соціальної політики України за фінансування Міністерства міжнародних справ Канади та підтримки американського народу через проект USAID. 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-