Horasis International Meeting 2018. Масштабний інвестиційний форум

Horasis International Meeting 2018. Масштабний інвестиційний форум

Укрінформ
12 жовтня 12:00  - Інвестиційна подія  осені - Horasis International Meeting 2018

Організатор: Horasis.

Учасники: Д-р Франк-Юрген Ріхтер - голова Horasis;  Генрі Штеренберг - співзасновник HorasisUA та голова GTP Global Transformation Platform;  Маркус Бранд - консультант Демократичного Управління ООН в Україні; Сергій Ніжинський - директор Департаменту стратегічного планування та координації донорської допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Довідково.  14 та 15 жовтня в КВЦ «Парковий» відбудеться масштабний інвестиційний форум Horasis International Meeting 2018, на якому зберуться більше 200 топ-інвесторів світу спільноти Horasis з 27 країн .

Horasis International Meeting 2018 - рішучий та сильний крок в питаннях розвитку міждержавних і ділових зв'язків, зростання інвестиційної довіри та рейтингу України в усьому світі.

Horasis - це спільнота глобального та стратегічного «бачення». Її основана мета - «реалізація сталого майбутнього» за рахунок нових платформ співпраці та обміну знаннями, зокрема між розвиненими країнами і країнами, що розвиваються. Аналітичний центр організовує бізнес-форуми для вирішення найважливіших проблем, з якими стикаються корпорації сьогодні.

Підсумкові матеріали:

Масштабний Horasis International Meeting збере понад 200 топ-інвесторів світу

Масштабний інвестиційний форум Horasis International Meeting 2018, участь у якому візьме більш як 200 топ-інвесторів світу спільноти Horasis, відбудеться 14 - 15 жовтня у Києві, в Конгресно-виставковому центрі "Парковий".

Про це повідомив співзасновник HorasisUA та голова GTP Global Transformation Platform Генрі Штеренберг на прес-конференції в Укрінформі.

"Уже підтвердили свою участь більш як 200 учасників, які представлять 28 країн. Найбільше, звісно, з Китаю. Другою у нашій ситуації є Америка. З мого досвіду, присутні будуть також ті, де відбувся Horasis раніше - це Іспанія, Індія та інші держави", - сказав Штеренберг.

Як наголосив голова Horasis д-р Франк-Юрген Ріхтер, Китай вважає Україну ефективною платформою для інвестицій, тому вкладає кошти в найрізноманітніші сфери. "Ми бачимо можливість інвестування не тільки конкретно у Київ, а вздовж усього Чорного моря. Для Китаю цікава не тільки інфраструктура, будівництво доріг, а й сільське господарство, зокрема, зерно, соєві боби та інші продукти. У цій країні надзвичайно цікаві талановиті люди з дуже високим рівнем підготовки", - додав він.

За словами Ріхтера, китайці надзвичайно зацікавлені у вкладанні коштів у трьох основних сферах: інфраструктура, ІТ та сільське господарство. "Ці питання будуть у ТОПі на нашому заході. Також ми обговорюватимемо перспективи створення штаб-квартири у Києві від Китаю. Доповню, що не тільки від Китаю, а й багатьох інших країн, але спочатку Китай хотів би створити свою штаб-квартиру", - сказав голова Horasis.

Консультант Демократичного Управління ООН в Україні Маркус Бранд переконаний, що цей форум сприятиме подальшому розвитку міждержавних і ділових зв'язків, зростанню інвестиційної довіри та рейтингу України в усьому світі.

"Ми говоритимемо в неділю про інвестування у соціальну сферу, в інновації. Для нас дуже важливо також буде поговорити про чесність та прозорість у бізнес-секторі", - додав він.

Директор департаменту стратегічного планування та координації донорської допомоги секретаріату Кабінету міністрів України Сергій Ніжинський наголосив, що Україна вперше буде представлена у Horasis, і це добрий знак. "Перше представлення України у цьому маркеті свідчить про те, що ринок не тільки Європи, але й Азії вже остаточно вирішив заходити сюди. Україна зараз переживає колосальний економічний бум, колосальну зацікавленість у багатьох проектах", - наголосив він.

Horasis - це спільнота глобального та стратегічного "бачення". Її основна мета - "реалізація сталого майбутнього" за рахунок нових платформ співпраці та обміну знаннями, зокрема між розвиненими країнами і країнами, що розвиваються. Аналітичний центр організовує бізнес-форуми для розв'язання найважливіших проблем, з якими стикаються сучасні корпорації.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-