«Універсальний форум». Громадські активісти про зміцнення українського суспільства та його бойового духу

«Універсальний форум». Громадські активісти про зміцнення українського суспільства та його бойового духу

Укрінформ
27 вересня 10.00 - Прискорений та максимально потужний курс розвитку України  шляхом втілення комплексних та рішучих дій з метою укріплення сил українського суспільства та його бойового духу

Організатор: ГО  «Універсальний форум».

Учасники: Ярослав Шаматієнко - засновник, голова ГО «Універсальний форум»; Світлана Деркач - член ГО «Універсальний форум»; Руслан Баланюк - засновник, член правління ГО «Універсальний форум»; Святослав Атаманський - засновник, член наглядової ради ГО «Універсальний форум».

Коротко. Захід має на меті виголосити позиції громадської організації “Універсальний форум” стосовно шляхів укріплення сил українського суспільства та його бойового духу, твердого та потужного розвитку Української держави, прискорення впровадження засад верховенства права, відстоювання прав  людини й громадянина.

Довідково. Громадська організація «Універсальний форум» є добровільним об'єднанням громадян, створеним для здійснення та захисту прав і свобод людини та громадянина, задоволення соціальних, економічних, культурних, освітніх та інших інтересів. Організація об'єднує експертів з різних галузей та сфер діяльності - вчених, педагогів, медиків, аграріїв, ІТ-спеціалістів, інженерів різних галузей.

Організація у своїй діяльності керується чинним українським законодавством та нормами міжнародного права.

Підсумкові матеріали:

ГО “Універсальний форум” планує активізувати українське суспільство задля вирішення найбільших проблем у державі

Представники громадської організації “Універсальний форум” планують активізувати українське суспільство задля вирішення нагальних питань, які стоять перед Україною.

Про це йшлося на прес-конференції в Укрінформі.

“Ми хочемо і плануємо створювати - це наша основна мета. Ми хочемо всім показати, що молодь діє і буде діяти, нам Україна не байдужа! А взагалі сьогоднішня мета виступу - висвітлити нагальні проблеми, які є”, - сказав засновник та голова “Українського форуму” Ярослав Шаматієнко.

Він підкреслив, що нині Україна постала перед низкою викликів, які потребують нагального вирішення, але, на його думку, для цього потрібні зміни у суспільстві. За його словами, “Універсальний форум” має намір активізувати діяльність у цьому напрямку українського суспільства, але про детальніші кроки організації стане відомо пізніше.

Шаматієнко зазначив, що українці - люди “тонкі, мудрі та відважні”, ніколи ні на кого не нападали, але Росія напала на Українську державу й тому ми змушені воювати. У цьому контексті він висловив переконання, що українське суспільство повинно закріпити “тверді закони життя: ніколи не схиляти голову перед нашими сусідами, передусім поважати себе та свою працю”.

У свою чергу член ГО “Універсальний форум” Світлана Деркач наголосила на важливості позбутися “примітивізму” в інформаційному просторі, припинити вирубку лісів, провести заходи задля покращення якості води та продуктів харчування.

Крім того, засновник, член наглядової ради “Універсального форуму” Святослав Атаманський зауважив, що серед нагальних викликів перед Україною - боротьба проти беззаконня і кримінальних злочинів, а інший засновник організації Руслан Баланюк додав до цього списку необхідність державного розвитку шляхом науково-технічного прогресу.

Як відомо, про створення ГО “Універсальний форум” було оголошено в червні цього року. Організація об'єднує експертів з різних галузей та сфер діяльності - вчених, педагогів, медиків, аграріїв, ІТ-спеціалістів, інженерів різних галузей.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-