Кращі міжнародні практики молодіжної роботи: 175-річний досвід світового молодіжного руху YMCA

Кращі міжнародні практики молодіжної роботи: 175-річний досвід світового молодіжного руху YMCA

Укрінформ
21 вересня 11:00  - Кращі міжнародні практики молодіжної роботи на прикладі 175-річного досвіду світового молодіжного руху YMCA

Організатори: Міністерство молоді та спорту України; YMCA-Україна.

Учасники: Олександр Ярема - заступник міністра молоді та спорту України; Віктор Сербулов - генеральний секретар YMCA-Україна; Йохан Вільгельм Елтвік (Норвегія) - Генеральний секретар Всесвітнього Альянсу YMCA; Хуан Іглесіас (Іспанія) - Генеральний секретар Європейського Альянсу YMCA; Ян Нісен (Швеція) - Керівник партнерської групи для України; Хелен Веір (США) - Віце-президент YMCA США; Вінстон-Салему Деріл Хед (США) - Віце-президент YMCA; Шеннон Дорам (Канада) - Президент YMCA Калгарі; Філіп Крістенсен (Данія) - Голова міжнародного комітету YMCA Данії; Ханг Вернер Лолліке (Данія) - екс-віце-президент Всесвітнього Альянсу YMCA; Ніна Мадлен (Данія) - Член Правління YMCA Данії; Яна Фролен (Швеція) - Міжнародний секретар YMCA Швеції; представники Департаменту молодіжної політики; представники програми «Молодіжний працівник», представники Громадської ради при Мінмолодьспорту.

Довідково. YMCA - міжнародна молодіжна волонтерська організація, яка об'єднує молодих людей для особистісного зростання, взаємної допомоги та соціального служіння.

Підсумкові матеріали:

Українська філія організації YMCA святкує 25-річчя 

Українська філія всесвітньої молодіжної організації YMCA святкує 25-річчя. 

Про це повідомив під час круглого столу в Укрінформі генеральний секретар "YMCA-Україна" Віктор Сербулов.

"Українська організація YMCA святкує 25-річчя з дня відродження, тому що перша YMCA на території України з'явилася в Одесі у 1902 році, але після жовтневого перевороту діяльність молодіжної організації була заборонена і відродження розпочалося у 1993 році. Тепер ми святкуємо 25 років", - сказав він.

За словами Сербулова, за цей час в Україні з'явилося 23 локальні організації, які досягли успіхів у об’єднанні молодих людей для їх особистісного зростання, взаємної допомоги та соціального служіння.

У свою чергу генеральний секретар Всесвітнього Альянсу YMCA Йохан Вільгельм Елтвік розповів, що завданням організації є розширення можливостей молодих людей у всьому світі.

"Мова йде про те, щоб молоді люди самі вирішили, яким має бути їхнє життя. Вони мають проявити креативність та енергію для свого розвитку, тоді світ зміниться на краще", - говорить він.  

Генсекретар Всесвітнього Альянсу YMCA зазначив, що у світі спостерігається багато випадків страждання молоді через неможливість отримати належну освіту і розвиватися. А у багатьох бідних країнах молодь гине від різних захворювань та участі у кримінальних структурах. Водночас організація YMCA має на меті сприяти молодим людям у вирішенні їхніх проблем. Для цього, вважає Елтвік, молоді люди передусім мають самі взяти на себе відповідальність за своє життя і стати агентами змін.

 YMCA - це міжнародна молодіжна волонтерська організація, яка об'єднує молодих людей для особистісного зростання, взаємної допомоги та соціального служіння. 

YMCA була заснована в Лондоні в 1844 році Джорджем Вільямсом і сьогодні нараховує близько 45 мільйонів молодих людей у майже 125 країнах світу.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-