Дискусія в рамках щорічного форуму ялтинської європейської стратегії

Дискусія в рамках щорічного форуму ялтинської європейської стратегії "Кримська декларація – що далі?" (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2, Дипломатична Академія України ім. Г.Й.Удовенка при МЗС України)

Укрінформ

14 вересня 2018 року відбудеться Дискусія в рамках щорічного форуму ялтинської європейської стратегії "Кримська декларація – що далі?" (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2, Дипломатична Академія України ім. Г.Й.Удовенка при МЗС України) 

Кримська декларація - що далі? Які кроки можна очікувати від світових лідерів після декларації Сполучених Штатів, що підтвердила невизнання анексії Росією Кримського півострова? Як ми можемо зробити так, щоб незаконна анексія Криму залишалася в топі глобального порядку денного? Яким чином США, Велика Британія та інші виконують свої зобов'язання за Будапештським меморандумом? Як кримські татари можуть стати суб’єктами, що змінять існуючу конфігурацію в боротьбі за право на самовизначення в Криму? Чи є приклади з історії, які можуть бути запозичені для забезпечення плавного політичного, економічного та соціального возз'єднання із півостровом?

Спікери: Рефат Чубаров – Голова Меджлісу кримськотатарського народу; Сергій Петухов – заступник міністра юстиції України; Сергій Кислиця – заступник міністра закордонних справ України; Бруно Лете – Фонд Маршалла «Німеччина-США» (Бельгія), старший експерт з питань безпеки і оборони; Чарльз Капчан – Джорджтаунський Університет (США), професор міжнародних відносин.

Модератор: Еміне Джапарова - перший заступник міністра інформаційної політики України.

Порядок денний:

20:30 – неформальний прийом

21:30 – відкриття Дискусії

21:35 – виступи спікерів

22:20 – запитання/відповіді

22:55 – підсумки

23:00 – закриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-